(OP) Bahagianya Menjadi Pengantin Sepanjang Masa (Q15)

RM19.50

Stock: 3

Code: 978-967-5564-92-5

Berat: 0.350kg


Penghantaran


Description

Memiliki rumah tangga yang aman dan bahagai menjadi idaman dan impian setiap pasangan. Kebahagiaan yang dikecapi pastinya daripada percikan curahan cinta dan kasih sayang antara suami dan isteri seterusnya kepada anak-anak.

Suami dan isteri sama-sama memiliki peribadi serta akhlak yang baik supaya menjadi ikutan kepada anak-anak. Pasangan yang baik mengamalkan sifat-sifat serta akhlak yang baik sepertimana yang dianjurkan Islam.

Dalam mengemudi bahtera rumah tangga yang hamoni, pasangan suami isteri perlu sama-sama memiliki sifat-sifat yang terpuji.

Secara keseluruhannya, Bahagianya pengantin sepanjang masa terhasil daripada pemahaman yang baik mengenai punca terjadinya konflik ataupun masalah biasa dalam rumah tangga serta cara mengatasinya.

Buku ini juga memberikan panduan dan tip yang praktikal daripada perspektif Islam supaya kehidupan pasangan suami isteri sentiasa dipayungi rahmat dan kasih sayang Allah.

Aplikasikan gabungan ketakwaan, kepercayaan, kesetian dankasih sayang setiap masa sehingga impian setiap pasangan suami isteri menjadi kenyataan sepanjang zaman.

Features